Over mij

Over mij

Ruim een decennium geleden begon ik met het eenmansbedrijf Kaliber Betonrenovatie. Met de wens voor een specialisatie in betoninspectie en een interesse in adviesverlening, dook ik de studieboeken in en inmiddels heb ik een verzameling aan cursussen en opleidingen af kunnen vinken.

Met werkervaring als onder andere uitvoerder in de nieuwe betonbouw en renovatie, projectleider, beheerder, ingenieursbureau weet ik precies hoe wensen van een opdrachtgever tot stand komen, hoe een inspectie van een ingenieursbureau daar aan kan bijdragen en hoe een oplossing in de praktijk/ uitvoering zal uitpakken. Een behaalde innovatieprijs toont daarbij nog aan dat ook het “out of the box” denken, in mijn straatje past. Of het nou gaat om werken bij een particulier, het inspecteren van een gebouw of projectleiding, ik voel me overal al een vis in het water en zorg voor een ontspannen werksfeer om mij heen.

Transparantie

Bij Kaliber Betonrenovatie vind ik integriteit belangrijk. Daarom werk ik voornamelijk met digitale meetapparatuur. Het voordeel hiervan is dat de ingewonnen data eenduidig is, maar ook snel te verwerken of te analyseren. Meekijken tijdens beproevingen of heeft u vragen over een werkwijze? Ik licht het u graag toe, ook tijdens het beproeven.

Communicatie

Open communicatie vind ik belangrijk. Doordat ik zelf ervaring heb in beheer, uitvoering, opdrachtgeving en inspecteren, heb ik een heel goed inzicht verkregen waar de communicatie mis kan lopen. Voordat we met de opdracht beginnen, leggen we daarom eerst altijd samen vast wat u kunt verwachten, zodat we altijd op één lijn zitten. Indien nodig stel ik hulpvragen, om misstanden te voorkomen.

Duidelijkheid

Goede communicatie voorkomt dat ik geen beloftes doe die ik niet na kan komen, maar ook dat u weet wat u kunt verwachten als u met mij in zee gaat. We bepalen altijd eerst wat de vraag is, wat er moet gebeuren om deze te beantwoorden en wat eventuele vervolgstappen zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Kennismaken?

Als je samen aan een project begint, is het goed om te weten met wie je samenwerkt. Het is fijn als er dan een bepaalde klik is. Het kan dus goed zijn dat u eerst wilt kennismaken, om te kijken wat uw opties zijn en of we daarin klikken. Bent u benieuwd of ik u kan helpen? Neem hier contact op.

Contact image

Kaliber Betonrenovatie

Snelle korte vraag? Chat nu via WhatsApp voor gericht advies.
by Best4u Media
Uw vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden.